torstai 25. elokuuta 2011

KIRJASTOLLE SILTA!

Eilen tuli viesti tälle sivulle. Kannattaa


HYVÄT  YSTÄVÄT! 
Lähestyn teitä meidän kaikkien yhteisen  Turun  -   ja  koko Suomen -   vanhimman  kaupunki-kansallismaiseman  asialla.  
Kuten varmasti olette lehdistä lukeneet, aikoo Turku rikkoa satoja vuosia vanhan Aurajokinäkymän Auransillan suunnalta Tuomiokirkolle päin.  

Uusi, Kirjastosillaksi jo nimetty, kevyen liikenteen silta katkaisisi näkymän juuri sen pienen herkän mutkan kohdalta.  Ihmettelen, voiko meillä nyky-turkulaisilla olla oikeus muuttaa historiallista maisemaa.   Mielestäni ei.
Siltaa ehkä kuitenkin tarvitaan.  Tuomiokirkkosilta on pahasti ruuhkautunut yhä lisääntyvän pyöräilyn vuoksi. Vanhan Suurtorin ja Vähätorin välillä se olisi  ns. pienempi paha, niin käytännön kuin maisemankin kannalta.
Jos olet kanssani samaa mieltä, käy ADRESSIT.COM sivustolla  Turun kirjstosilta........  -   tai      NAPSAUTA  ALLA OLEVAA LINKKIÄ    ja allekirjoita adressi. 
Pistin adressin liikkeelle 1. 8.-11 ja tähän  (24.8)  mennessä sen on allekirjoittanut lähes 1100  henkeä. Tarvitsemme kuitenkin paljon nimiä ja tukea lisää,  jotta meitä kuultaisiin.  Anna siis sanan kiertää ja lähetä tätä viestiä eteenpäin...   eteenpäin...       
KIITOS!
TOIVEIKKAAN ILOISIN MIELIN  
                                                                                                                                                                                                Tertti Pietilä   
Voit allekirjoittaa adressin tässä linkissäEi kommentteja:

Lähetä kommentti