tiistai 21. syyskuuta 2010

Turun kirjastopäätökset uudessa valossa? Se jääviys, se jääviys!

Kun Pro kirjasto-liike muodostui kirjastokamppailun seurauksena, nousivat prosessin aikana vahvasti esille myös koko lakkautushankkeen taustat. Kaupunginhallituksessa lakkautuspäätöstä olivat vahvastu tukemassa mm. demarit, jotka samat miehet istuu TOK:n paikallisessa johdossa. Kun sitten valituksista huolimatta kaupunki jatkoi prosessia ja pani liikkeelle myös ko.kiinteistön myynnin, nousi ostajaksi-yllätys yllätys - juuri tuo TOK.
- Tässä vaiheessa emme voineet välttyä ajatukselta kytköksistä, joilla TOK halusi laajentaa myymäläverkkoaan juuri siihen suuntaan....Käsityksemme kiireellisestä myynnistä ja sen taustoista saivat lisää vahvistusta.

Todettava on, ettei KHO:ssa ole asiaa vielä käsitelty, ja kysyä vain sopiikin, että onko päätösmenettelystä nostamamme jääviysasia ollut se, miksi se kestää. Ensin valtakunnantason jutut julki, ja Jonka ja Kalske ovat panneet ison pallon nyt pyörimääm..

Odottelemme edelleen seuraavaa vaihetta eli KHO:n ratkaisua valitusprosessissamme...

1 kommentti:

  1. Wiklund ja TOK-verkoston kaupat saavat uuden kilpailijan, LIDL:n ihan keskustaan. Hyvä, hyvä. Toriparkkia ajavien tahojen boikotointi jatkukoon.

    VastaaPoista