maanantai 20. huhtikuuta 2009

KIRJASTON JOHTO / informaatikko sekoilee moneen kertaan!!


Tänään maanantaina klo 10 oli Martin kirjaston luona kymmeniä ihmisiä jotka olivat pettyneitä, katkeria, vihaisia harhaan johtaneesta ilmoittelusta. Kirjaston ovet eivät auenneetkaan!

Ilmoittelu oli vähintäin sekalaista:

1. Viime viikolla ainakin Turkulaisessa ja ÅU:ssa oli uutinen, jossa kirjasto informoi kirjojen myynnistä tällä viikolla klo 10-5, ma ja ti Martissa ja ke ja to Mikaelissa.
2. Samoin koko viime viikon aina eiliseen su iltaan asti, jonka itse totesin myös, oli kirjaston kotisivuilla ilmoitus samanlainen eli ma ja ti Martissa klo 10-15, ke ja to Mikaelissa samoin!
3. Kirjastossa on informoitu työntekijöille aukiolosta klo 13 - 19 ( ymmärrettävää, jotta työssä olevatkin voivat mennä)
4. Tänään on TS:ssa ilmoitus / uutinen valokuvalla varustettuna, että Martin kirjasto myy kirjoja ma ja ti klo 13 - 19.
5. Tästä aamusta alkaen (ainakin klo 10) on ilmoitus kirjaston omilla sivuilla (turku.fi/kirjasto), että aukiolo on ma klo 13-19 mutta jo ti 10-15. Taas eri aika kuin lehteen lähetetyssä ilmoituksessa!!
Siis voiko enempää enää sekoilla?
Kyllä nyt kirjaston johdolla on pasmat pahasti sekaisin.
Ihmiset olivat tosi vaihaisia moisesta sekoilusta, ja joku sanoi, että tämä tästä enää puuttui: vvimenen huijaus uskollisille käyttäjille!

KOSKA SIIS OVET OVAT AUKI?

(kk)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti