torstai 16. huhtikuuta 2009

TERVETULOA PROKIRJASTON SIVUILLE!!!


Tästä aloitimme tammikuussa kävelykadulla, kun kaupunginhallitus oli käsittelemässä Martin ja Mikaelin kirjastojen lakkautusta.
Meitä oli lähes 300 mielenosoittajaa muutamassa päivässä koottuna, ja kanatavan voimana tässä vaiheessa oli varsin Martin suunnan väki. Siellä on kamppailtu jo vuosia aina uudestaan nousseesta lakkautusuhasta.


NYT OLEMME JO KOKENEITA KAMPPAILUSSA.

Tammikuu on taittunut huhtikuun puoliväliin. Paljon on tapahtunut. Niistä aukeaa tietoa vähitellen näille sivuille, sillä kaikki tieto ja kokemukset, kirjoitukset ja kannanotot, kuvat ja jopa piirustukset on tallessa, miten me olemme saaneet. Asia erikseen on kaikki se aineisto ja kampanjamateriaali, jonka olemme luovuttaneet päättäjille, jotta tulisivat järkiinsä.

ERÄVOITTO SAAVUTETTU!
Voidaan sanoa, että ensimmäinen erävoitto on saavutettu. Paitsi kaikki julkisuus ja ihmisten upea aloitteellisuus, aktiivisuus ja kannustus asiassa on saanut aikaan sen, että kulttuurilautakunta on joutunut jo pyörtämään tälle vuodelle suunnitellut seuraavat kaksi lakkautusta: Moisio ja Vasaramäki oli määrä sulkea syksyllä. Nyt näkyvä kamppailu on saanut aikaan sen, että toistaiseksi ne on annettu jäädä henkiin. Kuitenkin on muistettava,, että kamppailua lakkautusuhasta kävi Martti kaikkiaan n 10 vuotta, joten syytä laakereille lepoon ei ole!

Siksi olemme tänään illalla päättäneet jatkaa toimintaa kautta kaupungin, toreilla ja turuilla, saleissa ja kirjastoissa.
Siksi myös kannattaa seuravat näitä sivuja, jotta tiedät missä milloinkin mennään! (kk)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti