tiistai 12. tammikuuta 2010

Kirjaston lehtiä voi nyt lukea WAMissa


Turun keskusta-alueella voi nyt lukea yleisimmät sanomalehdet pääkirjaston lisäksi myös Wäinö Aaltosen museossa (WAM). Turun kaupunginkirjasto on tilannut WAMiin kolme päivälehteä: Helsingin Sanomat, Turun Sanomat ja Åbo Underrättelserin. Lehtivalikoimaa täydentää seitsemän laadukasta aikakauslehteä: Deko, Elle Interiör, Glorian Antiikki, Image, Kamera, Rondo ja Tiede.

- Pääkirjaston uutistorille tulee joka aamu heti kirjaston avautuessa iso joukko päivälehtien lukijoita. Wäinö Aaltosen museon avulla voimme tarjota lisää lehtiä ja tilaa niiden lukemiseen. Lisäksi WAM sijaitsee lähellä entistä Martin kirjastoa ja palvelee näin siellä käymään tottuneita lehtien lukijoita, kertoo kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari.

Lehtien lukupaikka sijaitsee WAMissa kahvion aulan puolella, akvaarion luona. Lehdistä on luettavissa aina uusin numero. Aikakauslehtien aikaisemmat numerot toimitetaan kirjastoon ja laitetaan lainattaviksi.


Lähde: Turku.fi -nettisivut

1 kommentti:

  1. Varmaan kahvilanpitäjä kiittää siitä, että saa asiakkkailleen ilmaiseksi muutaman sanomalehden luettavksi. Sehän on hienoa palvelua.
    Ilmaus oli taannoin , että ne on tarkoitettu ensisijaisesti lounasajan ruokailijoille luettavaksi.

    Moniko muu kahvilan ja lounaspaikan pitäjä saa lehdet kaupungin kustantamana?

    Paikkana WAM palvelee täysin eri joukkoa kuin niitä lukuisia vakituisia lukijoita, jotka kävivät lukemassa päivän lehdet ja uutiset Martin krjastossa. Pelkästään muutaman sadan metrin etäisyydellä satoja sauntoja, kymmeniä asuintaloja, joista hyvä kävelumatka oli Marttiin. WAM:iin ei kaikilla ole enää mahdollista kävellä, ja autopaikkaiin on maksullinen.

    VastaaPoista