maanantai 18. tammikuuta 2010

Uudistettu Nummen Kirjasto aukeaa

Uudistettu Nummen Kirjasto avaa ovensa
tämän viikon keskiviikkona 20. tammikuuta
kello 11.

---

Kirjasto avataan lauluin, runoin ja muin juhlallisuuksinTervetuloa Nummen uudistetun kirjaston avajaisiin!Nummen uudistetut kirjastotilat avataan asiakkaille koko syksyn kestäneen remontin jälkeen keskiviikkona 20.1.2010. Kirjasto aukeaa laulun, runouden ja trubaduurien säestämänä. Taiteilija Päivi Tanner esittelee kirjaston tiloihin tekemänsä taulusarjan Aika virtaa.

Uudistuksen yhteydessä Nummen kirjaston kokoelmasta on poistettu vanhentunutta aineistoa, kirjastoon on hankittu uutta aineistoa ja kaunokirjallisuus on järjestetty genreittäin. Lehtien lukemi-selle on varattu viihtyisiä paikkoja, nuorille on oma nurkkaus ja lapset ovat saaneet kirjastoon uusia leluja ja oman tietokoneen.
Entisissä kirjaston tiloissa tulevat toimimaan Nummen kirjasto ja Sosiaali- ja terveystoimen Nummi-Halisten kotihoidon toimisto.

Lähde: Turku.fi netti sivut

1 kommentti:

 1. On upeaa, että valkoiset kirjaston seinät saavat väriä. Mutta katsoo vaikka tuota Vallilan kirjaston kuvaa.

  Ei millään pahalla, eikä niin hyvällä. Minulle tulee historian harrastaja noista maalauksista mieleen Seilin Hospitaali seinämaalaukset.

  Tässä on lainaus nettiosoitteesta: http://www.edu.parnet.fi/lukio/pdf/seili_tiny.pdf
  ja josta löytyy myös kuva.
  "Saksasta tulleen kelta-musta ruutukuvion uskottiin rauhoittavan ja asettavan potilaiden vinksahtaneet ajatukset takaisin raiteilleen."

  Niin erittäin upeat maalaukset!!
  Pauli

  VastaaPoista