lauantai 26. syyskuuta 2009

Edellisen tapaamisen muistiinpanojaRav. Koululla 'käytävä-loosissa' olivat paikalla Pirjo, Pauli, Miira, Teea ja Kaija.
Kuultiin, että elokuun alussa jätetyn Kuntalaisaloitteen osalta sen käsittely etenee. Se on lähetetty lausuntokierrokselle, nyt mm. kulttuuritoimessa lausunnon kirjoittaminen on työn alla. Asiasta sai tiedon Kaija kysyessään Jyrkkälässä Sanna Hernelahdelta asiaa. Hernelahti on kirjoittamassa lausuntoa.
Kuultiin paikalla olleiden selvitys Jyrkkälän kirjastokeskustelutilaisuudesta. Oleellinen kommentti oli lautakunnan puheenjohtaja Rantasella, että ehkä asiassa olisi pitänyt kuulla asukkaita ennen päätöstä. Toisaalta sen paremmin Rantanen kuin paikalla olleet nuoriso- ja kulttuuritoimen päälliköt eivät osanneet kertoa jatkosuunnitelmaa tilanteessa, kun nuorisotalon on tilaliikelaitoksen myytävien kiinteistöjen myyntilistalla.
Pauli oli tehnyt alustavan koosteen lehdistötiedotteeksi Pro Kirjastosta ja tämän hetken tilanteesta toiminnassa. Pohjapaperia Miira oikolukee ja editoi. Martin Kirjaston 70 - vuotisjuhlaan oltiin tyytyväisiä:
Tunnelma oli lämmin ja aiheeseen sopiva ,Ohjelmaa oli riittämiin
Kirjojenvaihto toimi hyvin, paperinteko veti lähinnä lapsia
Tapahtuma sai myös yleisön mielestä kiitettävästi näkyvyyttä: lennäkit ympäri Marttia, Mahdollisuuksien viikon tiedotuksessa mm. mediassa ja verkossa se oli saanut erinomaisen sijan, josta välitetään kiitos ao. taholle, myös Yle huomioi kiitettävästi niin sivuillaan kuin myös ko. pvän lähetyksessään
Kahviosta vastanneet koululaisten vanhemmat olivat varsin tyytyväisiä iltaan

Koko ilta sujui juohevasti, huomionarvoista myös Railin vahva panos salin tekemiseksi viihtyisäksi ja Paulille siinä, että etuseinällä kulki kaiken aikaa infoa illasta ja kuvakavalkadi toiminnastamme.
Suurkiitokset Mahdollisuuksien viikon taholle, Martin koulun rehtorille ja
vanhempainyhdistykselle, Eija Tähkäpäälle sekä muusikoille Sirpa ja Olli ja u.H.o.

* Tutustuttiin lyhyesti lääninhallituksen asiakirjaan kirjastopalveluista ikääntyvien näkökulmasta katsottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti