keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

TERVEISIÄ TAITEILIJOILTA

Alla kutsu kirjastoaiheiseen näyttelyyn Salossa. Taiteilijoista Eija oli mukana Martin koululla olleessa kirjaston synttäritapahtumassa syksyllä paperintekijänä!
ONKO halukasta joukkoa lähtemään pikkuselle kevätretkelle junalla saloon ja takaisin - sininen talo ei ole kaukana rautatieasemasta! Ota yhteyttä kommentoimalla tekstin lopun linkin kautta!
SIIS nyt perjantaina lähto junalla Turusta klo 17

Hei.
Sivukirjastoja on ainakin Turussa lakkautettu, joten päätimme perustaa oman. Puhumme töissämme kirjojen ja tarinoiden puolesta, yllytämme tutustumaan kirjallisuuden ja kuvataiteen maailmaan. Olemme taiteilijakirjojen tekijöitä. Taiteilijakirja on väljästi kirjan muodossa oleva kuvataiteellinen teos, viittaus kirjoihin ja kirjallisuuteen. Aineksina siinä voi olla mitä vain tärkeäksi kokemaamme, suuria pohdintoja tai pientä kaunista turhuutta.

Yhdistelemme asioita, esitämme näkemyksiämme. Kukin poimikoon itselleen sopivia paloja, nauttien, etsien ja ihmetellen. Rakensimme yhteistyönä Sivukirjasto-nimisen työn, teimme sen kirjoista, joita kukaan ei enää halua. Sen sisällä palaa kutsuva valo.
Tervetuloa tutustumaan 23.4. klo 12.00. alkaen.
Eeva Mattinen, kuvataitelija, kalligrafi, paperintekijä, libristi, Turku
Eija Tähkäpää, kuvataiteilja AMK, paperintekijä, Turku. Puh. 045 234 77 55
Eeva Mattisen ja Eija Tähkäpään näyttely
Sivukirjasto
23.4. - 13.5.2010
Sininen talo
Rummunlyöjänkatu 2
24100 Salo
Avoinna ti-to 12-18
pe 12-15
la-su 12-18
Avajaiset 23.4. klo 18-20 tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti